Κατασκευή – δημιουργία ιστοσελίδων οικονομικά και γρήγορα

Η aeweb αναλαμβάνει την κατασκευή και τη δημιουργία ιστοσελίδων WordPress με elementor pro οικονομικά και γρήγορα.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε σάρκα και οστά στην παρουσία σας στον ψηφιακό κόσμο.

Κατασκευή – σχεδιασμός – δημιουργία ιστοσελίδων

Η Κατασκευή – σχεδιασμός – δημιουργία ιστοσελίδων είναι πολύ περισσότερο από απλά κώδικα και γραφικά. Είναι το διαδικτυακό σας σπίτι, ο ψηφιακός σας χώρος έκφρασης και προβολής στο internet.

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα λειτουργεί ως ψηφιακή πύλη για την επιχείρησή σας, προσφέροντας τη δυνατότητα για αναζήτηση, επικοινωνία και ενημέρωση πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες που έχει η κάθε επιχείρηση,  γι’ αυτό και προσφέρουμε πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων που προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας, χωρίς να γίνεται καμία παραχώρηση στην ποιότητα κατασκευής.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το ελάχιστο κόστος.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας ως κατασκευαστές ιστοσελίδων, δημιουργούμε όχι μόνο εντυπωσιακά αισθητικά web designs, αλλά και λειτουργικά και γρήγορα websites. Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε είναι βελτιστοποιημένη για την καλύτερη απόδοση και εμπειρία των χρηστών.

Σε έναν κόσμο που η πρώτη εντύπωση μετράει, εμείς διασφαλίζουμε ότι το κάθε κλικ είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση της επιτυχίας σας.

Να σημειώσουμε ότι με την δημιουργία ιστοσελίδων σας προσφέρουμε το Basic πακέτο για να σας βρίσκουν οι υποψήφιοι πελάτες μέσα από τις μηχανές αναζήτησης όπως google.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε για τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την κατασκευή, σχεδιασμό και δημιουργία ιστοσελίδων σας, με έμφαση στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και το χαμηλό κόστος.

Όλα τα site μας σε WordPress περιλαμβάνουν​

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress – Το μυστικό της επιτυχίας

Το μυστικό της επιτυχίας για την δημιουργία ιστοσελίδων είναι απλό και λέγεται elementor pro.

Το Elementor Pro είναι μια επί πληρωμή επέκταση του website builder Elementor, η οποία μας παρέχει επαγγελματικά εργαλεία που επιταχύνουν το σχεδιασμό και την δημιουργία ιστοσελίδων.

Έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε επαγγελματικές ιστοσελίδες με το δικό σας web design γρήγορα και οικονομικά.

Η συγκεκριμένη έκδοση κοστίζει 59USD το χρόνο αλλά εμείς σας την προσφέρουμε δωρεάν!

Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις FAQ

Ποιο το κόστος στη δημιουργία ιστοσελίδας το;

Η κύρια ερώτηση που μας τίθεται είναι: πόσο κοστίζει ένα επαγγελματικό site;

Για την δημιουργία ιστοσελίδων η τιμή μπορεί να ποικίλει σημαντικά, ανάλογα με τις παραμέτρους. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν:

  1. Περιεχόμενο και Λειτουργίες: Τι περιεχόμενο θα περιλαμβάνει το website σας, όπως κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ. επηρεάζει το κόστος. Η προσθήκη προηγμένων λειτουργιών όπως φόρμες επικοινωνίας, προσθήκη δεύτερης γλώσσας, OnLine κρατήσεις, κλπ. μπορεί να αυξήσει το κόστος.
  2. Σχεδίαση και UI/UX: Η εξατομικευμένη σχεδίαση για το ιστοσελίδα σας είναι σημαντική για τη δημιουργία μιας ελκυστικής και λειτουργικής εμπειρίας για τους χρήστες. Η σχεδίαση UI/UX επηρεάζει το κόστος.
  3. Πολυπλοκότητα και Λειτουργικότητα: Μια πιο πολύπλοκη ιστοσελίδα με προηγμένες λειτουργίες ή πολυεπίπεδη δομή μπορεί να αυξήσει τον απαιτούμενο χρόνο και τις προσπάθειες για την ανάπτυξη, επηρεάζοντας έτσι το κόστος.

Ενδεικτικά το κόστος για μια απλή επαγγελματική ιστοσελίδα μπορεί να ξεκινήσει από περίπου 600 €*. Προσθέτοντας περισσότερες λειτουργίες, προηγμένη σχεδίαση και εξατομίκευση, το κόστος μπορεί να αυξηθεί ανάλογα.

*Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ, το κόστος του web hosting και του domain name.

Μετά την αρχική ιδέα, αρχίζετε να σχεδιάζετε τη δομή της ιστοσελίδας. Ακολουθεί η σχεδίαση του γραφικού περιβάλλοντος και η επιλογή του κατάλληλου στυλ και χρωματικής παλέτας. Τέλος, προχωράτε στην καταχώρηση του περιεχομένου και στην δοκιμή της ιστοσελίδας πριν τη δημοσίευσή της.

Φυσικά αναλαμβάνουμε να βελτιώσουμε και να υποστηρίξουμε μια ιστοσελίδα που έχει κατασκευαστή με WordPress.

Σε εμάς η δημιουργία ιστοσελίδων δεν σταματάει μόνο στα δικά μας project.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ιστοσελίδα του γραφείου ενοικιάσεις Go Car στα Χανιά.

Η ιστοσελίδα ήταν υπερβολικά αργή και αφού την μεταφέραμε στο server μας και κάναμε τις απαιτούμενες βελτιστοποιήσεις, το site ήταν γρήγορο και λειτουργικό.

Ο χρόνος για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες.

Σημαντικό ρόλο παίζει πόσο απλό είναι το site και αν έχουμε έτοιμο όλο το περιεχόμενου (φωτογραφίες, κείμενα, video κλπ.) που θα δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα.

Ένα άλλος παράγοντας είναι ο καθορισμός του σχεδίου – web design της επαγγελματικής ιστοσελίδας.

Ενδεικτικά, αν στόχος είναι η δημιουργία μιας απλής ιστοσελίδας και έχουμε πραγματοποιήσει τα προηγούμενα βήματα, τότε η κατασκευή μπορεί να ολοκληρωθεί εντός εβδομάδας.

Ρωτήστε μας ή ζητήστε προσφορά

Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα έρθουμε σε επαφή άμεσα. Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά