Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με online σύστημα κρατήσεων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με online σύστημα κρατήσεων – booking με δυνατότητα σύνδεση με την Booking.com, Airbnb κ.α.

Διαθέτουμε ένα πιστοποιημένο online booking και διαχείρισης PMS* για ξενοδοχεία, καταλύματα,  βίλες και διαμερίσματα.

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία με εύκολη διαχείριση, υψηλή αισθητική & φιλικές προς της μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με online booking

Στις ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, ο μηχανισμός που εφαρμόζουμε χρησιμοποιείται και αγαπιέται για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά του από χιλιάδες καταλύματα καθημερινά, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και διευκολύνοντας τη διαδικασία check-in ή check-out. Ελάτε να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε την ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας στο διαδίκτυο, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες και βοηθώντας σας να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Ποια είναι τα οφέλη του;

Ένα online σύστημα κράτησης μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη σε μια επιχείρηση. Ας δούμε μερικά από αυτά. Ξεκινήστε με άμεσες κρατήσεις: Με ένα online σύστημα κράτησης, μπορείτε να αυξήσετε τη φήμη σας και να προσφέρετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να κάνουν άμεσες κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας. Αυτό θα δώσει στους πελάτες σας την ευκαιρία να έχουν πλήρη επισκόπηση των διαθέσιμων διαμερισμάτων ή δωματίων και να κλείσουν αμέσως τη διαμονή τους, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα να επιλέξουν το κατάλυμα σας. Συλλέξτε πληρωμές μέσω ελληνικών τραπεζών ή πύλες πληρωμών: Η εφαρμογή σας επιτρέπει να συλλέγετε πληρωμές από τους πελάτες σας μέσω ελληνικών τραπεζών όπως η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα Πειραιώς & η Eurobank. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πύλες πληρωμών όπως το PayPal, το 2Checkout, το Stripe κ.α.. Αυτό σας επιτρέπει να προσφέρετε στους πελάτες σας ευέλικτες επιλογές πληρωμής και να εξασφαλίζετε την άμεση λήψη των πληρωμών. Εξοικονομήστε τις προμήθειες των online ταξιδιωτικών γραφείων OTA: Ένα από τα κύρια οφέλη είναι η εξοικονόμηση των προμηθειών που καταβάλλετε στα online ταξιδιωτικά γραφεία OTAs. Οι OTAs όπως η Booking.com, η Expedia, η Airbnb κ.α., επιβάλλουν υψηλές αμοιβές για κάθε κράτηση που γίνεται μέσω των website τους. Με το online booking, δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνετε αυτές τις αμοιβές, καθώς οι κρατήσεις γίνονται απευθείας από τον website σας. Αυξήστε το έσοδα: Αντί να πληρώνετε μηνιαία τέλη ή προμήθειες σε άλλες πλατφόρμες OTA, μπορείτε να έχετε μια online booking πλήρως ενσωματωμένη στην ιστοσελίδα σας, χωρίς να έχετε επιπλέον έξοδα. Σταματήστε να “νοικιάζετε” εξωτερικό συστήματα και αυξήστε τα έσοδά σας.

Χαρακτηριστικά – Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Channel manager*

Συνδέστε τον δικό σας ιστότοπο με τους πιο δημοφιλείς online ταξιδιωτικών γραφείων OTA μ(Booking.com, AirBnb κ.α.) με έναν πραγματικό πιστοποιημένο Channel Manager.

Μειώστε το κόστος διαχείρισης αφήνοντας το Channel Manager να αυτοματοποιήσει τα πάντα. Αποχαιρετήστε τις υπερβολικές κρατήσεις.

Αυξήστε ή μειώστε αυτόματα τις τιμές σας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε όλα τα κανάλια με ένα κλικ. 

θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους, διατηρώντας τις κρατήσεις και τη διαθεσιμότητα συγχρονισμένες σε όλα τα κανάλια.

Απλοποιήστε όλη την ροή και επικεντρωθείτε σε άλλες πτυχές της εταιρείας σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά 

Μερικά από τα διαθέσιμα κανάλια:

Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις FAQ

τι είναι το PMS;

Το PMS (Property Management System) στα ενοικιαζόμενα καταλύματα αναφέρεται σε ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας τους. Το PMS παρέχει στους υπαλλήλους του καταλύματος τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση των δωματίων, των κρατήσεων, των πελατών και των άλλων λειτουργικών πτυχών του.

Το PMS μπορεί να καλύπτει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, όπως η επεξεργασία κρατήσεων, η τιμολόγηση, η διαχείριση του προσωπικού, η διαχείριση εσόδων, η επικοινωνία με τους πελάτες και πολλές άλλες. 

Στην ουσία, το PMS είναι ο κεντρικός κόμβος πληροφοριών για ένα κατάλυμα, βοηθώντας τη διαχείριση να λειτουργεί αποτελεσματικά και να βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του.

Το OTA αναφέρεται στον όρο “Online Travel Agency” και περιγράφει τις διαδικτυακές πλατφόρμες που προσφέρουν υπηρεσίες σχετικές με τον τουρισμό, όπως κρατήσεις ξενοδοχείων, πτήσεων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

Διαφορετικά από τις παραδοσιακές ταξιδιωτικές πρακτορείες, τα OTA λειτουργούν αποκλειστικά διαδικτυακά, επιτρέποντας στους χρήστες να συγκρίνουν τιμές, να διαβάζουν κριτικές και να κάνουν κρατήσεις χωρίς την ανάγκη για φυσική επίσκεψη σε ένα γραφείο ή τηλεφωνική επικοινωνία. Δημοφιλή παραδείγματα OTA περιλαμβάνουν τις ιστοσελίδες όπως το Booking.com, το Expedia, το Skyscanner και άλλες.

Αν και τα OTA προσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα για αυτονομία, σύγκριση και ευκολία, έχουν αντικείμενο κριτικής από ορισμένους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας λόγω των υψηλών προμηθειών που επιβάλλουν στα ξενοδοχεία και τους παροχείς υπηρεσιών. Εντούτοις, τα OTA συνεχίζουν να αποτελούν ένα κύριο κανάλι διανομής για την τουριστική βιομηχανία.

Ο “Channel Manager“(Διαχειριστής καναλιών) αναφέρεται σε ένα λογισμικό ή υπηρεσία που επιτρέπει στα τουριστικά καταλύματα να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους και τη διαθεσιμότητά τους σε πολλαπλές διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων (OTAs) ταυτόχρονα.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, το ξενοδοχείο μπορεί να ενημερώσει τη διαθεσιμότητα, τις τιμές και τις προσφορές του σε διάφορες πλατφόρμες κρατήσεων, όπως το Booking.com, το Expedia, το Airbnb και άλλες, από ένα κεντρικό σημείο, χωρίς την ανάγκη ενημέρωσης κάθε πλατφόρμας ξεχωριστά. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο υπερκρατήσεων (overbooking) και βοηθά τα ξενοδοχεία να βελτιστοποιήσουν την κατανομή των δωματίων τους.

Εκτός από την αποτελεσματική διαχείριση των κρατήσεων, ο Διαχειριστής καναλιών επιτρέπει στα ξενοδοχεία να ανταποκρίνονται γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς, προσαρμόζοντας τις τιμές τους ανάλογα με τη ζήτηση και την προσφορά, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματική τους αποδοτικότητα.

Το online σύστημα κράτησης σε μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά η απόφαση για την αντικατάσταση ή όχι δεν είναι απλή υπόθεση.

Πρώτον, το σύστημα κράτησης στην ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου προσφέρει περισσότερο έλεγχο για τις τιμές, τις προσφορές & την παρουσίαση των δωματίων. Δεν υπάρχουν προμήθειες που πρέπει να πληρωθούν σε τρίτους, όπως στην περίπτωση ενός OTA, και οι πελάτες έρχονται σε άμεση επαφή με το κατάλυμα.

Ωστόσο, οι πλατφόρμες OTA προσφέρουν ένα τεράστιο επίπεδο ορατότητας & προβολής σε ένα παγκόσμιο κοινό. Είναι ειδικευμένες, γνωστές και οι ταξιδιώτες την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Για ένα ξενοδοχείο που μόλις ξεκινάει ή δεν έχει ήδη μια ισχυρή online παρουσία, η απουσία από τέτοιες πλατφόρμες μπορεί να σημαίνει χαμένες ευκαιρίες που συνεπάγετε με απώλεια χρημάτων.

Συνολικά, το online booking μιας ιστοσελίδας μπορεί να συνυπάρξει με πλατφόρμες όπως η booking.com, αντί να τις αντικαταστήσει εντελώς. Πολλά ξενοδοχεία επιλέγουν να χρησιμοποιούν και τα δύο, με στόχο περισσότερες προβολές και κρατήσεις.

Φυσικά, κατανοούμε ότι για ορισμένα ξενοδοχεία, η εγκατάσταση μιας τέτοιας εφαρμογής στην ιστοσελίδα τους μπορεί να μην είναι απαραίτητη. Η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, μας επιτρέπει να παρουσιάσουμε πιο οικονομικές εναλλακτικές λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά.

Για μικρά ξενοδοχεία, Airbnb, βίλες & δωμάτια, η προσθήκη μιας απλής φόρμας (reservation form) στην ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι η ιδανική λύση. Μέσω αυτής της φόρμας, ο πιθανός πελάτης μπορεί να ζητήσει διαθεσιμότητα και να λάβει επικοινωνία από εσάς, προσφέροντάς του την καλύτερη τιμή από τους OTAs. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείτε τον έλεγχο των κρατήσεων και προσφέρετε μια εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Είμαστε διαθέσιμοι να σας συμβουλεύσουμε και να προσφέρουμε τις γνώσεις μας για την καλύτερη επιλογή που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα βοηθήσει στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

Ρωτήστε μας ή ζητήστε προσφορά

Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα έρθουμε σε επαφή άμεσα. Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά