Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων Χανίων

Ο Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων Χανίων διαθέτει μια δίγλωσση και μοντέρνα ιστοσελίδα που έχει κατασκευαστεί με τη χρήση του WordPress

Πληροφορίες για το Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων Χανίων

Ο Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανίων είναι μια επιχείρηση που έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον χώρο της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και υλικό. Με μια μακρά παρουσία στην αγορά, ο συνεταιρισμός εξυπηρετεί τόσο επαγγελματίες όσο και οικιακούς καταναλωτές, προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Το κατάστημα του συνεταιρισμού, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Καζαντζάκη 55 στα Χανιά, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σύγχρονα κτίρια του κλάδου στην Κρήτη. Με μια εκτάση 1.500 τ.μ., το κατάστημα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

Το 2019, ο συνεταιρισμός αποφάσισε να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα βασισμένη στο WordPress, με σκοπό να παρουσιάσει την εταιρία στο ευρύ κοινό και να παρέχει ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προώθηση της εταιρίας και την επικοινωνία με τους πελάτες.

Το καλοκαίρι του 2023, ο συνεταιρισμός αποφάσισε να μεταφράσει την ιστοσελίδα στα αγγλικά, προκειμένου να επεκτείνει την παρουσία του σε διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε την διαδικασία υλοποίησης του eshop.

κατασκευη ιστοσελιδασ χανια

Δείτε επίσης: Κατασκευή ιστοσελίδων, Domain name, φιλοξενία ιστοσελίδας

Ζητήστε προσφορά

Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων Χανίων

Desktop view

Mobile View

Δείτε και άλλα project​

Kahraman κομπολόι & κόσμημα

Kahraman

e-shop με κομπολόγια και κοσμήματα από τα Χανιά
Go Car Chania

Go Car Chania

Eταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στα Χανιά
ξενοδοχείο Oriental bay

Oriental Bay

Ξενοδοχείο Oriental bay στην Παλαιόχωρα Χανίων
aera.gr Chania Guide

aera.gr Chania Guide

Διαδραστικός τουριστικός οδηγός Χανίων